Voor wie is deze website?

Wil je meer uit je zelf halen, of wil je onderzoeken welke werkzaamheden het beste aansluiten bij je mogelijkheden, dan is (b)aanzet wat voor jou.

Wat bieden wij?

We ondersteunen je om stappen te zetten zodat je verder kan komen met de werkzaamheden die je doet en jij je optimaal kan ontwikkelen.

Eenvoudig

Je kunt op eenvoudige wijze van het ene maar het andere project doorstromen. één toegang en één manier van werken waarmee je bij de (b)aanzet aangesloten werkprojecten en organisaties welkom bent.

De start

Laat tijdens het keukentafel gesprek met de WMO-consulente of bij een gesprek met je coach van het sociaal team weten dat je aan de slag wilt en hier ondersteuning bij nodig hebt.  Vul samen de website in.

Hoe werkt het?

De website is een vacaturebank. Je klikt eerst aan wat je nu doet en daarna wat je wilt gaan doen. Als je dit gedaan hebt zie je welke leer/werkplekken aangesloten zijn en passen bij jou vraag.

Door op de knop solliciteren te drukken bij de werkplek die je leuk vindt kom je in de mail-omgeving waar je je gegevens in kunt vullen. Druk daarna op verzenden en jouw e-mail is onderweg naar (b)aanzet. Een medewerker van (b)aanzet neemt daarna contact op voor een afspraak.

Wat kost het?

Deelname aan (b)aanzet kost jou niets. Ook betaal je geen eigen bijdrage. Als je op dit moment een dagbestedingsindicatie hebt wordt dit omgezet naar een ondersteuningsarrangement (b)aanzet

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je na deelname aan (b)aanzet duurzaam deelneemt aan de maatschappij. Dit kan betaald werk zijn, vrijwilligerswerk of werk met begeleiding, in een passende reguliere omgeving.